Στο παρελθόν η Lucy είχε σχέση με τον 26χρονο γνωστό Βρετανό τηλεπαρουσιαστή Mario Falcone, με τον οποίο χώρισε το καλοκαίρι του 2013. Λίγες μέρες μετά το χωρισμό τους εκείνος έκανε απόπειρα αυτοκτονίας



Στο Ντουμπάι βρίσκεται αυτές τις μέρες η γνωστή για τις προκλητικές της εμφανίσεις Lucy Mecklenburgh, την οποία ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε να χαλαρώνει στην πισίνα πολυτελούς ξενοδοχείου φορώντας ένα σούπερ σέξι λευκό μπικίνι.



Η 24χρονη Βρετανίδα γεννήθηκε στο Εσεξ και είναι τηλεοπτική περσόνα και μοντέλο, γνωστή στην πατρίδα της από τη νίκη της στο διαγωνισμό Best Bikini Body of 2013 αλλά και από την εμφάνισή της στο τηλεοπτικό ριάλιτι «The Only Way is Essex». Τον τελευταίο χρόνο η Lucy εγκατέλειψε την Αγγλία και ζει μόνιμα στην Καλιφόρνια προκειμένου, όπως η ίδια έχει πει, να κάνει καριέρα ηθοποιού.



Στο παρελθόν είχε σχέση με τον 26χρονο γνωστό Βρετανό τηλεπαρουσιαστή Mario Falcone, με τον οποίο χώρισε το καλοκαίρι του 2013. Λίγες μέρες μετά το χωρισμό τους εκείνος έκανε απόπειρα αυτοκτονίας.






































 
Top