Άγνωστος κακοποιός εισέβαλε στο σπίτι του 85χρονου στην κοινότητα Μουσθένη της Καβάλας και τον αναγκάσε να ξυπνήσει απειλώντας τον με μαχαίρι για να του δώσει χρήματα.



Αξέχαστο θα μείνει σε έναν μοναχικό ηλικιωμένο το πρωινό... ξύπνημα που του επιφύλαξε ένας άγνωστος κακοποιός ο οποίος εισέβαλε στο σπίτι του σε χωριό της Καβάλας! Ο απειλητικός ληστής δεν βρήκε κάτι αξίας για να κλέψει, φρόντισε όμως να εμπλουτίσει την... γκαρνταρόμπα του!



Ο άγνωστος μέχρι στιγμής δράστης ο οποίος φορούσε κουκούλα fullface διέρρηξε την πόρτα της κατοικίας του 85χρονου στην κοινότητα Μουσθένη της Καβάλας και τον αναγκάσε να ξυπνήσει ταρακουνώντας τον απότομα! Μόλις ο ηλικιωμένος άνοιξε τα μάτια του, είδε μπροστά του τη μύτη του μαχαιριού με το οποίο τον απειλούσε ο εισβολέας.



Μάταια προσπάθησε να πείσει τον κουκουλοφόρο ότι δεν είχε χρήματα. Εκείνος έκανε άνω- κάτω το μικρό σπίτι και, όταν βεβαιώθηκε ότι ο 85χρονος έλεγε αλήθεια, άρπαξε το κινητό του και δυο... μπουφάν για να μην φύγει με άδεια χέρια! Το θύμα ειδοποίησε την Αστυνομία που ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του ληστή.



Πηγή ➤ protothema



 
Top