Γαργαλιστικές αποκαλύψεις...



Έναν... εναλλακτικό τρόπο για να δώσει κίνητρο σε έναν 16χρονο μαθητή της επέλεξε μία 31 ετών καθηγήτρια από τη Βιτσέντζα της Ιταλίας...





Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού τύπου, η 31 ετών Λίζα, αφού παρέδωσε λίγα ιδιαίτερα μαθήματα στο νεαρό, αντιλήφθηκε πως υπήρχε ερωτική έλξη μεταξύ τους. Έτσι, έκρινε πως το ιδανικό κίνητρο για να ωθήσει τον έφηβο στη γνώση ήταν μία... διαφορετική επιβράβευση, πιο προσωπική.

Η αποκάλυψη της ιστορίας προέκυψε όταν οι γονείς του 16χρονου επέστρεψαν νωρίτερα στο σπίτι και βρήκαν την 31 ετών Ιταλίδα να έχει ερωτική επαφή με το γιο τους μέσα στο ντους.

Παρά τις ενστάσεις του νεαρού, οι γονείς του κατέθεσαν το περιστατικό στην Αστυνομία, χωρίς να καταγγείλουν την καθηγήτρια.

Η καθηγήτρια έκανε λόγο για «αμοιβαία ερωτική έλξη» και τη δικαιολόγησε προσθέτοντας πως ο μαθητής της μπορεί να είναι 16 ετών αλλά: «έχει την ωριμότητα ενός 25χρονου».

Μιλώντας στον ιταλικό Τύπο εξήγησε πως: «Δεν είχε διάθεση για διάβασμα, έτσι του υποσχέθηκα ένα βραβείο αν κατάφερνε να γράψει μία έκθεση χωρίς γραμματικά λάθη. Βραβείο, στο βραβείο...».



 
Top