Ο Μίτσελ τόνισε ότι οι τρεις βαθμοί που πήρε ο Ολυμπιακός κόντρα στον Παναθηναϊκό είναι πολύτιμοι παρά το ισχνό σκορ και σημείωσε ότι ο Ρομπέρτο ήταν "θεατής του αγώνα", μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά από το παιχνίδι.

"Ξέρουμε ότι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό ο κόσμος θέλει εκδίκηση, ρεβάνς και πολλά γκολ. Εμείς όμως θεωρώ ότι ήμασταν καλοί, διαχειριστήκαμε σωστά το παιχνίδι, φτιάξαμε ευκαιρίες, απλώς δεν σκοράραμε. Επηρέασε σίγουρα η αποτυχία του πέναλτι του Μήτρογλου, δεν ξέρουμε πόσο θα άνοιγε το σκορ μετά. Οι τρεις βαθμοί έχουν την ίδια γεύση είτε με τη Γιουβέντους είτε με τον Παναθηναϊκό, πάντα πολύ ωραία. Κερδίσαμε 1-0, αλλά ο Ρομπέρτο και ο προπονητής ήταν θεατές του αγώνα", δήλωσε αρχικά ο Ισπανός προπονητής.

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε εάν αυτές είναι οι πιο ευτυχισμένες ημέρες στην καριέρα του (μετά και από τη νίκη επί της Γιουβέντους, απαντώντας: "Σαν προπονητής έχω ζήσει πιο πολλές καλές στιγμές, παρά άσχημες. Αυτό δείχνει πρόοδο. Πλέον νιώθω πολύ καλά γιατί είμαστε σε μια ομάδα πρωταθλήτρια και είμαι ευχαριστημένος γι' αυτό. Στόχος μας είναι να γινόμαστε πιο ανταγωνιστικοί στην Ευρώπη. Εφέτος το έχουμε πετύχει, δεν ξέρουμε του χρόνου τι μας περιμένει".

Τέλος, σχολίασε την απόφαση του Κώστα Μήτρογλου να αναλάβει την εκτέλεση του πέναλτι, η οποια στέφθηκε με αποτυχία: "Ο Μήτρογλου έκανε λάθος. Κατανοούμε ότι το κάνει καλοπροαίρετα, αλλά έκανε έκανε πάλι λάθος. Είναι συγκεκριμένες οι εντολές. Την εντολή να εκτελεί τα πέναλτι την είχε ο Τσόρι. Δεν ήταν ένα ματς - γιορτή, αλλά ένα επίσημο ματς και αυτός έπρεπε να εκτελέσει. Δεν μου άρεσε η συμπεριφορά του Μήτρογλου, θα τον αφήσουμε χωρίς... επιδόρπιο. Θα του κάνει καλό".

Μαρινάκης: Κάνατε αυτό που σας ζήτησα

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος αμέσως μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, κατέβηκε στα αποδυτήρια της ομάδας και συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές του.

"Συγχαρητήρια για τη νίκη. Μπράβο, κάνατε αυτό που σας είχα ζητήσει. Κάνατε δύο νίκες και συνεχίζουμε", είπε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας των "ερυθρολεύκων".
nooz.gr
 
Top