Το μεγάλο πρόστιμο και η κατακραυγή του κόσμου, οδήγησαν στο κλείσιμο της ταβέρνας του δολοφόνου της Μάγκυ, της σκυλίτσας στα Νέα Στύρα Ευβοίας, που συγκλόνισε την κοινή γνώμη στις 17 Ιουλίου....





Το βράδυ της Πέμπτης δημοσιεύτηκαν στο facebook και στη σελίδα My Nea Styra οι φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι έκλεισε η ταβέρνα «Κώστας».



evoia



Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δολοφόνος της Μάγκυ χρωστούσε ένα μεγάλο ποσό σε ενοίκια στον ιδιοκτήτη του κτιρίου.



Μάλιστα σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης του ακινήτου φέρεται ότι την επόμενη μέρα της διαμαρτυρίας (στις 21 Ιουλίου) που είχε γίνει κατά του δολοφόνου της Μάγκυ – όπως είπε κάτοικος της περιοχής – πλήρωσε ο ίδιος τα έξοδα, ώστε να μοιραστούν δωρεάν σουβλάκια στους τουρίστες σκεπτόμενος ότι αν η ταβέρνα κλείσει θα χάσει ό,τι του χρωστάει ο δράστης.



Η ταβέρνα όμως δούλεψε για λίγο αλλά τελικά το λουκέτο μπήκε καθώς τα χρέη του ιδιοκτήτη της ήταν πολλά και η δυσφήμηση μετά το έγκλημα έπαιξε και αυτή το ρόλο της.

Υπενθυμίζεται ότι στη Μάγκυ έγινε ευθανασία καθώς ο δράστης είχε θρυμματίσει το κρανίο της χτυπώντας την στο κεφάλι με καρέκλα!!!



Εις βάρος του έχει επιβληθεί ήδη πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ και η δίκη του αναμένεται να διεξαχθεί στις 15 Δεκεμβρίου 2014 από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Χαλκίδας

 
Top