Για  την 12η αγωνιστική της Super League η Κέρκυρα φιλοξένησε τον Ολυμπιακό στο ΕΑΚ, ωστόσο δεν μπόρεσε να φρενάρει τους Πειραιώτες γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 4-0.

Οι "ερυθρόλευκοι" επέβαλλαν τον ρυθμό τους από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, κερδίζοντας κατά κράτος την μάχη στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Με τον Μπενίτες για πρώτη φορά στην ενδεκάδα από την αρχή του αγώνα και έναν μόνο ανασταλτικό μέσο στο βασικό σχήμα, ο Ολυμπιακός είχε περισσότερη κινητικότητα στο μεσοεπιθετικό κομμάτι και πίεσε για ένα γρήγορο γκολ. Το βρήκε με τον Φουστέρ στο 19', βάζοντας τις βάσεις για την τελική του επικράτηση.

Με την είσοδο του Ντομίνγκες στην επανάληψη τα πράγματα έγιναν πιο απλά για την ομάδα του Μίτσελ, καθώς ο Αργεντίνος σκόραρε δις, ενώ και ο Φορτούνης που πέρασε σαν αλλαγή είχε την ασίστ στο γκολ του Ελαμπντελαουί.

Οι γηπεδούχοι δυσκολεύονταν να κρατήσουν την μπάλα και κατά συνέπεια να απειλήσουν την εστία του Ρομπέρτο. Έφτασαν κοντά στο γκολ μετά το 0-3, αλλά βρήκαν απέναντι τους τον Ισπανό γκολκίπερ. Επόμενος αντίπαλος για τους Φαίακες ο Πανιώνιος, ενώ ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο Φάληρο (3/12, 19:30), στο εξ αναβολής ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής.

Η ταυτότητα του αγώνα
Γήπεδο: "ΕΑΚ Κέρκυρας"
Διαιτητής: Αλέξανδρος Δημητρόπουλος (ΕΠΣ Φθιώτιδας)
Βοηθοί: Τρύφων Πετρόπουλος (ΕΠΣ Αρκαδίας), Χρυσούλα Κουρομπίλια (ΕΠΣ Δ. Αττικής)

Κέρκυρα (Γρηγορίου): Σέτκους, Καρντόζο (67' Ομπράντοβιτς), Γκόμες, Χαβίτο (74' Σάντσεθ), Μαρκόβσκι (68' Γεωργακόπουλος), Ρόχας, Ανδρεόπουλος, Βενέτης, Κόντος, Κρητικός, Παρασκευαϊδης.
Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μποτία (64' Σιόβας), Αυλωνίτης, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι (46' Ντομίνγκες), Μπουχαλάκης, Ντοσεβί (46' Φορτούνης), Φουστέρ, Μπενίτες.

Γκολ: - / 19' Φουστέρ, 50' (πεν.) & 85' Ντομίνγκες, 58' Ελαμπντελαουί
Κάρτες: 45+2' Ανδρεόπουλος / -
sport24.gr
 
Top