Αυτός είναι ο απόλυτος ανώμαλος ...Και βέβαια όπως όλοι αυτοί είναι συμβατικοί εγκληματίες και στήνουν τα πλοκάμια τους και διαδικτυακά ... Και δεν είναι βέβαια ενόχο το internet  οι επιχειρήσεις που έχουν τα site και τις εφαρμογές !! Θέμα 


Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως μετά τη σύλληψη του 40χρονου παιδόφιλου, ο οποίος συνελήφθη επ' αυτοφώρω, χθες το μεσημέρι, από άντρες της Αστυνομίας που παρακολουθούσαν την πιο πρόσφατη συνομιλία του με ένα 13χρονο αγόρι.

Όταν ο 13χρονος συναντήθηκε με τον παιδόφιλο, εκείνος επιχείρησε να το οδηγήσει στο ειδικά διαμορφωμένο αυτοκίνητό του, τύπου βαν, και εκείνη τη στιγμή επενέβησαν οι αστυνομικοί.

Όπως αποκαλύφθηκε, ο 40χρονος είχε διαμορφώσει το αυτοκίνητό του έτσι ώστε να έχει μέσα κρεβάτι και να ικανοποιεί εκεί τις άρρωστες ορέξεις του.



Πιο αναλυτικά, ως προς τις λεπτομέρειες και τα στοιχεία της επιχείρησης «Chat Scanning»:

Το χρονικό διάστημα από τις 11/12/2014 έως και τις 11/1/2015 εξειδικευμένοι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στο πλαίσιο σχετικού Βουλεύματος του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών, πραγματοποίησαν στοχευμένη διαδικτυακή έρευνα – ανακριτική διείσδυση, σε δωμάτια εικονικής διαδικτυακής επικοινωνίας (chatrooms), κατά την οποία με τη χρήση προφίλ – λογαριασμών σε πρόγραμμα ηλεκτρονικής συνδιάλεξης «υποδύθηκαν» τους ανήλικους κάτω των δεκατριών (13) ετών.

Από τις στοχευμένες έρευνες – συνομιλίες προέκυψε ότι οι εμπλεκόμενοι δράστες, χρησιμοποιώντας συγκεκριμένα ψευδώνυμα, τους «πλησίασαν» διαδικτυακά και κατά περίπτωση τους πρότειναν, κατόπιν έκδηλων προσβολών της γενετήσιας αξιοπρέπειας, συνάντηση μαζί τους, καθώς επίσης τους προέτρεψαν στην αποστολή γυμνών φωτογραφιών ή απέστειλαν οι ίδιοι γυμνές φωτογραφίες του εαυτού τους και τρίτων προσώπων.

Όσον αφορά στην υπόθεση του 40χρονου ημεδαπού, συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση σε περιοχή της Αττικής, τη στιγμή που συνάντησε 13χρονο με σκοπό να τον αποπλανήσει.

Πιο αναλυτικά, ως προς την επ’ αυτοφώρω σύλληψή του 40χρονου, η οποία παρουσιάζει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε ύστερα από σχετική ψηφιακή καταγγελία στο επιχειρησιακό κέντρο CYBERALERT της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σύμφωνα με την οποία υπήρχε διαδικτυακή συνομιλία του 40χρονου με τον ανήλικο για μεταξύ τους συνάντηση.
http://www.zougla.gr/
 
Top