Γράφει η Πέτρα Τσίπουρα

Ακόμα και αν αυτός που την οραματίστηκε είχε καλές προθέσεις, θα έπρεπε να είναι πολύ κουτός. Από ό,τι φαίνεται όμως δεν ήταν ένας ακέραιος και ανεπηρέαστος νους.
Όταν δημιουργείς μια τέτοιου είδους ,,ομάδα,, θα έπρεπε φυσικά να ξέρεις πως έχεις να κάνεις με  μια πολύχρωμη παλέτα χρωμάτων.  
Μια ομοσπονδία που και καλά πρεσβεύει την αλληλοβοήθεια μεταξύ ανθρώπων με διαφορετική κουλτούρα και ιστορία...αν τυχόν και υπάρχει. Πώς θα μπορέσεις να ενώσεις τόσο διαφορετικά χρώματα; Θεωρώ πως ήξερες τις αποχρώσεις. Εκ του αποτελέσματος δε σε κανέναν δεν έκανες χάρη. Τον λυπήθηκες, τον συμμερίστηκες και τον δέχτηκες; Καθένας είχε κάτι να σου δώσεi, αναμφισβήτητα.
Βρεθήκαμε λοιπόν εμείς που είχαμε μεταλαμπαδεύσει τα πάντα, που αποτελούσαμε τον κοινό παρονομαστή των πάντων εκεί μέσα, να απολογούμαστε για το ρευστό που οφείλουμε και καλά, ανάμεσα σε τόσες προκλητικές ίντριγκες, σαν κάτι γονείς που σπούδασαν τα παιδιά τους, τα ανέστησαν, έδωσαν όλο το βιος τους μήπως και γίνουν άνθρωποι, να προσπαθούμε να απολογηθούμε γιατί δεν έχουμε τα κλεμμένα χρήματα των κληρονόμων που μια ζωή χρηματοδοτούσαμε και υποστηριζαμε, για να δούμε αν μας αποδεχτούν τελικά ως οικογένεια. ΕΜΑΣ. ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗ ΟΛΩΝ.

Δεν θέλουμε μια Παγκοσμιοποίηση τέτοιου είδους. Δεν μας αρμόζει και μας προσβάλει στην τελική. 
Μια οικογένεια πολύτεκνη ξέρει πως έχει να κάνει με διαφορετικές προσωπικότητες ακόμα και ανάμεσα σε άτομα που γαλουχήθηκαν και μεγάλωσαν κατά τον ίδιο τρόπο. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για άτομα που μεγάλωσαν κάτω από διαφορετική σκέπη.
Αν δεν σου αρμόζαμε, ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΔΕΧΟΣΟΥΝ! ΣΟΥ ΑΡΜΟΖΑΜΕ ΟΜΩΣ...την τιμή και το απότερο κέρδος προσπάθησες να το κάνεις ΧΑΡΗ!
Δεν κάνεις ΧΑΡΕΣ ΕΣΥ! ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ! Για να μας αποδεχτείς αναλογιζόμενος την κουκκίδα στον Παγκόσμιο Χάρτη, ήξερες πως η κουκκίδα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ. ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ. Ό,,τι και να της κάνεις....αυτή θα στέκει εκεί επιβλητική να σου υπενθυμίζει τον καθρέπτη του αίσχους σου, ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΗ.

 
Top