Με τα χαρακτηριστικά τους σκίτσα να πλαισιώνουν ιδανικά τη μεστή αφήγηση, το AsapSCIENCE έχει εξελιχθεί σε ένα από τα πιο διαδεδομένα επιστημονικά κανάλια του youtube, αριθμώντας αυτή τη στιγμή περισσότερους από...


 3,9 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες και πάνω από 410 εκατομμύρια προβολές. Οι «οικοδεσπότες» Mitchell Moffit και Gregory Brown καταπιάνονται με μια πληθώρα θεμάτων, με το πιο προσφιλές τους να είναι οι ποικίλες λειτουργίες του ανθρώπινου σώματος.
Ήταν μια προσπάθεια την οποία ξεκίνησαν μετά την αποφοίτηση τους από το κολέγιο με σκοπό να βρίσκονται σε επαφή με την επιστημονική κοινότητα, μέχρι να αποφασίσουν τι θα κάνουν με την καριέρα τους.

http://h.fastcompany.net/multisite_files/fastcompany/imagecache/inline-large/inline/2015/03/3043902-inline-i-2-asap-science-the-book.jpg

Στο νέο βιβλίο τους, «AsapSCIENCE: Απαντήσεις στις πιο μυστηριώδεις ερωτήσεις στον κόσμο, τις πιο επίμονες φήμες και τα ανεξήγητα φαινόμενα», απαντούν ακόμα περισσότερο σε καθημερινές, επιστημονικές ερωτήσεις, με τον δικό τους γλαφυρό τρόπο.


Δείτε το βίντεο με τους πρωταγωνιστές έτσι όπως το παρουσιάζει το Business Insider


 
Top