Οι πληροφορίες μας λένε ότι την εβδομάδα που μας πέρασε , τρεις πολιτικοί υπάλληλοι του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, μαζί με στελέχη του Υπουργείου Μετανάστευσης , επισκέφτηκαν τον Ναύσταθμο Σαλαμίνας με σκοπό την αναζήτηση κατάλληλου χώρου, για το επόμενο νέο HOT SPOT που έχουν στα σχέδια τους για την Σαλαμίνα.
Εάν (που είμαστε σίγουροι για την πηγή μας) είναι πραγματικότητα  αυτό, ο Δήμος το γνωρίζει; Και εάν δεν το γνωρίζει, το λέμε εμείς τώρα να το μάθει και με ένα τηλέφωνο  μπορεί να το επιβεβαίωση ή όχι.
Εάν το γνωρίζει, τι έχει κάνει αυτό για να το αποτρέψει; Εκτός εάν η Δημοτική Αρχή, θέλει την κατασκευή HOT SPOT μερικών  χιλιάδων λαθρομεταναστών από Αφγανιστάν και Πακιστάν, στην Σαλαμίνα.
Θα τονίσουμε εδώ ότι τα κουνούπια το καλοκαίρι, δεν γνωρίζουν από συρματοπλέγματα, πετάνε από σκηνή σε σκηνή και από σπίτι σε σπίτι, με ότι αυτό συνεπάγεται για τις δημόσια υγεία των Σαλαμίνιων.
e7d909fad9.jpeg
Τα δημοψηφίσματα δεν τα κάνουμε για μικροπολιτικούς λόγους, τα κάνουμε για σοβαρούς λόγους όπως αυτό. Μιας και θα στηθούν κάλπες για το δημοψήφισμα της ζεύξης Σαλαμίνας – Περάματος, και έχετε και αυτή την εβδομάδα Δημοτικό Συμβούλιο, γιατί δεν ρωτάμε και τον κόσμο εάν επιθυμούν την κατασκευή HOT SPOT στην Σαλαμίνα;
Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα κύριοι και κυρίες της Δημοτικής Αρχής…
ΥΣ. Πάντος για να γίνω και λίγο κακός, αυτοί που θα κονομίσουν και ίσως να θέλουν την κατασκευή HOT SPOT στην Σαλαμίνα, είναι οι φερυμποτατζίδες, σκεφτείτε 4000 άτομα κάθε 1 εβδομάδα να μπαινοβγαίνουν στο ΗOT SPOT…
SALAMINA.NET
 
Top