Με επιτυχία και βράβευση από τον Όμιλο για την Unesco Πειραιώς & Νήσων        στέφθηκε η επίσημη πρεμιέρα του θεατρικού  "ΒΛΕΠΕ ΚΑΙ ΦΕΥΓΑ" της Ιωάννας Μαστοράκη σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Τσακανάκη.


 Την βράβευση του θεατρικού κειμένου της συγγραφέα Ιωάννας Μαστοράκη  και του σκηνοθέτη  Κωνσταντίνου Τσακανάκη με τιμητική διάκριση για την προσφορά τους στον πολιτισμό την έκανε ο Πρόεδρος της Unesco Πειραιώς & Νήσων Κος Μαρωνίτης, ακολούθησε βράβευση των ηθοποιών που συμμετείχαν στην παράσταση: Ζωή Αλουπογιάννη,Χριστιάννα Αννανιάδου, Χρυσή Γεραρδή, Βαγγέλη Μαγκανάρη,Δημήτρη Τοπαλίδη, Παναγιώτη Τυροπάνη,Σίσσυ Χάιντ.


 Το θεατρικό έργο διαδραματίζεται στα Βούρλα Δραπετσώνας το 1929 και είναι μια ηθογραφία βασισμένη σε αληθινά στοιχεία & γεγονότα με θέμα τις συνθήκες διαβίωσης και τον ψυχισμό των ιεροδούλων στα κρατικά πορνεία των Βούρλων Δραπετσώνας .


"ΒΛΕΠΕ & ΦΕΥΓΑ" γράφανε με κιμωλία στην ξύλινη πόρτα του Άδη που χώριζε τους ζωντανούς από τους νεκρούς .Νεκρές υπάρξεις χωρίς συναίσθημα & με μόνη διέξοδο επιβίωσης τον πληρωμένο έρωτα αποζητούν την κάθαρση .Ένας κόσμος γεμάτος χαμένα όνειρα βρίσκεται υπό την κατοχή της Μαντάμ Ντουντού και των αστυνομικών που φρουρούσαν την πύλη .


 Μια παράσταση πλούσια από ρεμπέτικα ακούσματα που μας ταξιδεύει στην περιοχή του αγοραίου έρωτα και ρίχνει φως στο σκοτάδι των ανθρώπων που ζούσαν εκεί. 


 Τίμησαν με την παρουσία τους στην βράβευση του θεατρικού έργου της Ιωάννας Μαστοράκη συνεργάτες και στελέχη της Unesco Πειραιώς & Νήσων, καλλιτέχνες, ηθοποιοί, η Μαρία Ιωαννίδου, ο Σπύρος Μπιμπίλας και ο Ζανό Ντάνιας.




Από αριστερά προς δεξιά: Χρυσή Γεράρδη, Δημήτρης Τοπαλίδης, Παναγιώτης Τυροπάνης, Βαγγέλης Μαγκανάρης, Χριστιάννα Ανανιάδου,Σίσσυ Χάιντ, Ιωάννα Μαστοράκη,Ζωή Αλουπογιάννη, Κωνσταντίνος Τσακανάκης.












ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ & ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΩΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΘΙΑΣΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΒΡΑΒΕΥΣΗ
Από αριστερά προς δεξιά: Χρυσή Γεράρδη, Δημήτρης Τοπαλίδης, Παναγιώτης Τυροπάνης, Βαγγέλης Μαγκανάρης, Χριστιάννα Ανανιάδου,Σίσσυ Χάιντ, Ιωάννα Μαστοράκη,Ζωή Αλουπογιάννη, Κωνσταντίνος Τσακανάκης.

ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΦΩΤΟ Ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΖΑΝΟ ΝΤΑΝΙΑΣ - ΜΑΡΩΝΙΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ UNESCO -ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΣΤΟΡΑΚΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΒΡΑΒΕΥΣΗ 

ΣΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ  ΦΩΤΟ  Ο κ.ΜΑΡΩΝΙΤΗΣ - ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΣΤΟΡΑΚΗ -ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΠΑΛΙΔΗΣ -ΖΑΝΟ ΝΤΑΝΙΑΣ 

ΣΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ  ΦΩΤΟ κ. ΜΑΡΩΝΙΤΗΣ -ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΣΤΟΡΑΚΗ 

ΣΤΗΝ ΕΚΤΗ ΦΩΤΟ  Ο κ. ΜΑΡΩΝΙΤΗΣ - ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΑΚΑΝΑΚΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΒΡΑΒΕΥΣΗ 


 
Top