ΣΕ ΜΑΥΡΟ ΧΑΛΙ ΟΙ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ...ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ!

Η ΕΥΘΥΝΗ ΒΑΡΥΝΕΙ ΤΟΣΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ  ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ  ΒΙΚΤΟΡ ΣΑΝΤΣΕΘ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΝ ΚΑΣΑΜΙ...

ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ...

Ισόπαλοι 0-0 αναδείχθηκαν Ολυμπιακός και Χάποελ Μπερ Σεβά στον πρώτο αγώνα για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν κακοί, δεν απείλησαν τους αντιπάλους τους και έδειξαν πως θέλουν ακόμα πολλή δουλειά.



Ο Ολυμπιακός στο πρώτο μέρος έκανε πολλά αβίαστα λάθη και υστερούσε στην τελική πάσα. Εκδήλωνε επιθέσεις συνέχεια από τα πλάγια και κυρίως από τα αριστερά να δημιουργήσει φάσεις.

Από την άλλη οι Ισραηλινοί είχαν πάντοτε δύο παίκτες κοντά στον Φορτούνη, έπαιζαν στο μισό γήπεδο και προσπαθούσαν να κλέψουν την μπάλα για να βγουν στην αντεπίθεση.

Στο 41′ ήταν μια πολύ καλή στιγμή για την Χάποελ με την κεφαλιά μετά από κόρνερ να την σταματάει πάνω στην γραμμή ο Ντε Λα Μπέγια

Η… φλυαρία του Ολυμπιακού συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος, καθώς τα λάθη ήταν συνεχόμενα, δεν υπήρχαν αυτοματισμοί στην επίθεση και οι Ισραηλινοί καλά οργανωμένοι στην άμυνά τους κατάφερναν να ελέγχουν το ρυθμό του παιχνιδιού.

Στο 89’ ο Ολυμπιακός έχασε τεράστια ευκαιρία, καθώς ο Μιλιβόγεβιτς έπαιξε το 1-2 με τον Σεμπά, ο Σέρβος έκανε το σουτ και ο Γκόρες με τα ακροδάχτυλα έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 91’ ο Καπίνο έδιωξε σωτήρια το πολύ ωραίο σουτ του Οακέμε αποσοβώντας τον κίνδυνο για τον Ολυμπιακό.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Πορτογάλος Μανουέλ Ντε Σόουζα.

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός (Βίκτορ Σάντσεθ): Καπίνο, Ντε Λα Μπέγια, Φιγκέιρας, Μποτία, Σιόβας, Μιλιβόγεβιτς, Μανιάτης, Φορτούνης, Ντουρμάζ, Σεμπά, Ιντέγε.

Χάποελ Μπερ Σεβά (Μπαράκ Μπαχάρ): Γκόρες, Μπίτον, Μιγκέλ Βίτορ, Νουακαέμε, Μπαρντά, Νταβιτζάντα, Μπράουν, Τάχα, Μέλικσον, Σοάρες, Όγκου.

Η ρεβάνς θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα στο Ισραήλ.
 
Top