Δεν βρέθηκε τελικά DNA του 77χρονου Θρασύβουλου Λυκουρέζου στο πηδάλιο του μοιραίου ταχύπλοου «Duente», που προκάλεσε την τραγωδία στην Αίγινα, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της Realnews.
Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, η έκθεση εργαστηριακής πραγματογνωμοσύνης της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛΑΣ ανατρέπει όλα τα δεδομένα για το συμβάν, καθώς έρχεται σε αντίθεση με αυτά που είχαν πει τόσο ο ίδιος (που είναι ήδη προφυλακισμένος) όσο και συνεπιβαίνοντές του: Πάνω στα χειριστήρια δεν βρέθηκε βιολογικό υλικό του 77χρονου, αλλά τουλάχιστον άλλων δύο ατόμων.
Σημειώνεται πως ο συνήγορος πολιτικής αγωγής, Αλέξης Κούγιας, έχει ζητήσει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου όλων των εμπλεκομένων, ενώ στα επόμενα βήματά του είναι η υποβολή αιτήματος για εξέταση DNA σε όσους όλοι επέβαιναν στο ταχύπλοο.
Υπενθυμίζεται πως, παρά τις καταθέσεις των επιβαινόντων στο ταχύπλοο ότι τη στιγμή του συμβάντος κυβερνούσε ο Λυκουρέζος, ο αδελφός του καπετάνιου της λάντζας που χτυπήθηκε (ο οποίος ήταν μεταξύ αυτών που έχασαν τη ζωή τους) είχε πει εξαρχής ότι δεν μπορούσε να είναι κυβερνήτης ο Λυκουρέζος λόγω της φυσικής του κατάστασης.
 
Top