Σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον Γιακουμάκη
Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη

«Του έκαναν πολλά πράγματα, τον χτύπησαν πριν τον σκοτώσουν, ο θάνατος του προήρθε από πολλά χτυπήματα»....

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας από τον ερευνητή Κώστα Σπύρου, σχετικά με τον θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Όπως υποστηρίζει υπάρχουν πληροφορίες πως ο Βαγγέλης Γιακουμάκης, δολοφονήθηκε από 9 άτομα. «Τον Βαγγέλη, τον σκότωσαν 9 παιδιά, όλα μαζί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κώστας Σπύρου μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Εpsilon» και συνέχισε: «Έχω βίντεο που δείχνει ότι έχουν πέσει πάνω του 9 παιδιά, τον βαράνε, του έχουν σπάσει τα κόκαλα. 

Έπειτα υπάρχει μαρτυρία που λέει ότι άκουσε θορύβους από το δωμάτιο του Βαγγέλη, που έδειχναν ότι εκεί υπήρξε βία», τόνισε. 

Στη συνέχεια ο ιδιωτικός ερευνητής σημείωσε: «Το παιδί, του έκαναν πολλά πράγματα, τον χτύπησαν πριν τον σκοτώσουν, ο θάνατος του προήρθε από πολλά χτυπήματα», ενώ υπογράμμισε πως έχει καταθέσει στην δικαιοσύνη δύο χρονολόγια, για τις τελευταίες εξελίξεις της υπόθεσης του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Η εφημερίδα Espresso επικοινώνησε με τον γνωστό ποινικολόγο της Ηπείρου, Δημήτρη Μπούκα, τον οποίο έχουν ορίσει ως δικηγόρο οι γονείς του 20χρονου φοιτητή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, ο οποίος δήλωσε ρητά ότι η οικογένεια δεν έχει προσλάβει κάποιον, πέραν των ιδιωτικών ερευνητών με τους οποίους συνεργάζεται: «Έχει καταντήσει αστείο και ταυτόχρονα ενοχλητικό. 

Δεν μπορεί να βγαίνει κάθε λίγο και λιγάκι και να λέει ότι με τον Βαγγέλη έγινε αυτό ή το άλλο, πληγώνοντας τους συγγενείς, οι οποίοι εξακολουθούν να πονάνε για τον χαμό του παιδιού… Είναι, αν μη τι άλλο, ασέβεια προς τον νεκρό και τους δικούς του, που πενθούν».
 
Top