Υπό τη διεύθυνση του Ηλία Βουδούρη και με σολίστ την έξοχη σοπράνο Βασιλική Καραγιάννη, η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα θα παρουσιάσει στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά την Δευτέρα 24 Απριλίου έργα των Μπετόβεν,  Ροσίνι, Μότσαρτ και  Γκουνό.


Η Βασιλική Καραγιάννη (η οποία πρόσφατα συγκλόνισε ως Λουτσία ντι Λαμερμούρ), εμφανίζεται σε σπουδαία Λυρικά θέατρα της Ευρώπης: Teatro alla Scala του Μιλάνου ,Βασιλική Όπερα του Λονδίνου (θέατρο Covent Garden ),Θέατρο Κομουνάλε της Φλωρεντίας , Όπερα της Λισσαβόνας (θέατρο Σαν Κάρλο ), Όπερα Σαν Κάρλο της Νάπολης ,Θεατρο Carlo Felice της Γενοβας ,Όπερα του Ντίσελντορφ, Komische Oper, Όπερα του Βερολίνου , Queen Elisabeth Hall του Λονδίνου, αίθουσα “Dal Verme” του θεάτρου «Alla Scala» στο Μιλάνο, Cadogan Hall του Λονδινου, Musashino Bunka Kaikan Concert Hall στο Τόκιο , ερμηνεύοντας τους πιο απαιτητικούς ρόλους στο ρεπερτόριο της κολορατούρα σοπράνο.

Στη συναυλία της Δευτέρας θα την ακούσουμε στην άρια κοντσέρτου « Vorrei spiegarvi, oh Dio!» που συνέθεσε ο Β.Α. Μότσαρτ το 1783.


Στη συναυλία της Δευτέρας θα την ακούσουμε στην άρια κοντσέρτου « Vorrei spiegarvi, oh Dio!» που συνέθεσε ο Β.Α. Μότσαρτ το 1783.


Θα ερμηνεύσει επίσης άριες από τις όπερες « Ο Κουρέας της Σεβίλλης» του Ροσίνι και «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» του Γκουνό.


Στην ίδια βραδιά, η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα θα μας θυμίσει μια…Κλέφτρα Κίσσα! Την δημοφιλέστατη δηλαδή εισαγωγή από την όπερα του Ροσίνι «Η Κλέφτρα Κίσσα»…


Στο δεύτερο μέρος της συναυλίας, θα ακουστεί η 5η Συμφωνία του Λ.Β. Μπετόβεν.


info: Ώρα έναρξης 20.30

Εισιτήρια: ticket services Πανεπιστημίου 39 (στοά Πεσμαζόγλου), www.ticketservices.gr, στο τηλ. 210-7234567 και στα ταμεία του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.

Γενική είσοδος 1 ευρώ
 
Top