Το μεσημέρι της Τετάρτης διεξήχθη η κλήρωση για την Α1 πόλο γυναικών στο ξενοδοχείο «London» στη Γλυφάδα.
Η ομάδα του Εθνικού την 1η αγωνιστική (21/10) θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό ενώ τη δεύτερη θα παίξει εκτός έδρας με τη Βουλιαγμένη. Στο φινάλε του α’ γύρου θα φιλοξενήσει τον ΑΝΟ Γλυφάδας. Αναλυτικά το πρόγραμμα της ομάδας μας στον Α’ Όμιλο του πρωταθλήματος:
21/10 (1η αγωνιστική): Ολυμπιακός – ΕΘΝΙΚΟΣ, 25/10 (2η αγωνιστική): Βουλιαγμένη – ΕΘΝΙΚΟΣ, 4/11 (3η αγωνιστική): ΕΘΝΙΚΟΣ – ΑΝΟ Γλυφάδας, 11/11 (4η αγωνιστική): ΕΘΝΙΚΟΣ – Ολυμπιακός, 15/11 (4η αγωνιστική): ΕΘΝΙΚΟΣ – Βουλιαγμένη, 18/11 (6η αγωνιστική): ΑΝΟ Γλυφάδας – ΕΘΝΙΚΟΣ  
Ο τεχνικός Κώστας Βαμβακάρης αναφορικά με την κλήρωση του πρωταθλήματος δήλωσε: «Εμείς θέλουμε να δέσουμε την ομάδα και να είναι έτοιμη τον Ιανουάριο. Τότε θα έρθουν τα κρίσιμα παιχνίδια και θα παιχτεί η τρίτη και η τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα. Ο στόχος μας είναι φυσικά να είμαστε στην τετράδα στο φινάλε και εάν είναι δυνατόν να πάρουμε την τρίτη θέση. Ένα βήμα παραπάνω από την περσινή αγωνιστική περίοδο. Η αλήθεια είναι πως έχουμε ενισχυθεί και με την απόκτηση έμπειρων παικτριών. Είμαστε όμως μια νέα ομάδα. Χρειάζεται χρόνος και δουλειά για να γίνουμε ομάδα. Και οι κοπέλες θα χρειαστούν ένα διάστημα προκειμένου να προσαρμοστούν στα δικά μου θέλω και να αφομοιώσουν τα στοιχεία του τρόπου που θέλω να αγωνίζονται. Απαιτείται χρόνος και δουλειά». Για το θεσμό του Κυπέλλου που θα μπει από φέτος στη...ζωή των γυναικών ο κόουτς υπογράμμισε «Είναι ένας νέος θεσμός, στον οποίο θα υπάρχουν δυο φαβορί. Ο Ολυμπιακός και η Βουλιαγμένη. Βέβαια είναι σημαντικό για το άθλημα που θα υπάρχει και αυτή η διοργάνωση. Θα δώσουμε κι άλλους αγώνες. Θα είναι ανταγωνιστικός θεσμός»
 
Top