Ποδοσφαιριστές από την Ακαδημία Gladesville Ryde Magic έζησαν μια μαγική εμπειρία με … ξεναγό τον Ολυμπιακό. 

Για 3η συνεχή χρονιά η Ακαδημία «Gladesville Ryde Magic» από το Σίδνεϋ της Αυστραλίας, επισκέφτηκε την Ελλάδα και πέρασε μια σπουδαία εβδομάδα με… ξεναγό τον Ολυμπιακό! 

Δώδεκα παιδιά, ηλικίας 12 έως 19 ετών, ταξίδεψαν μαζί με 11 γονείς και προπονητές στην Ελλάδα για να προπονηθούν στην Ακαδημία του Ολυμπιακού στο Προπονητικό Κέντρο στο Ρέντη και  να γίνουν για λίγες ημέρες μέλη της ομάδας μας. 

Επικεφαλής της αποστολής ήταν ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού κ. Κυριάκος Τοχούρογλου ο οποίος μαζί με τους κ. Γιάννη Κωλέττη και κ. Γιώργο Γκανιάτσα, οργάνωσαν σε συνεργασία με τον Ολυμπιακό το ταξίδι από την Αυστραλία στην Ελλάδα. 

Ο κ. Γιάννης Κωλέττης, εκ μέρους της «Gladesville Ryde Magic», ευχαρίστησε την ΠΑΕ Ολυμπιακός και τον Δ’ Αντιπρόεδρο της κ. Γιώργο Παύλου για τη φιλοξενία ενώ ο κ. Τοχούρογλου δήλωσε: «Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου. Πάντα μας υποδέχεται με αγάπη και αγκαλιάζει τα παιδιά τα οποία ταξιδεύουν από μια τόσο μακρινή χώρα για να μάθουν για την Ελλάδα και για να προπονηθούν στην Ακαδημία του Ολυμπιακού. Ευχαριστούμε γι’ όλα». 

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές είχαν τη δυνατότητα να προπονηθούν μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά της Ακαδημίας στο διάστημα 25 έως 29 Σεπτεμβρίου στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού στο Ρέντη ενώ το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου επισκέφτηκαν την Σχολή μας στη Βάρη όπου και έδωσαν φιλικό παιχνίδι. 

Η αποστολή, κατά την διάρκεια της παραμονής της στην Ελλάδα, είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει τον αγώνα της Super League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Ατρόμητο Αθηνών αλλά και την αναμέτρηση των δυο συλλόγων σε επίπεδο Super League U20.  Κάποια τυχερά παιδιά από την αποστολή συνόδεψαν τους παίκτες στον αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης» κατά την είσοδο τους στο γήπεδο ενώ όλα έβγαλαν φωτογραφίες με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας Δημήτρη Νικολάου και Θανάση Ανδρούτσο. 

Την ημέρα του αγώνα Γιουβέντους-Ολυμπιακός η αποστολή δείπνησε στο "V’ ammos" και παρακολούθησε την αναμέτρηση φορώντας συλλεκτικά κασκόλ ενώ στο διάστημα της παρουσίας της στην Ελλάδα ξεναγήθηκε στο Προπονητικό Κέντρο στο Ρέντη, στο «Γ. Καραϊσκάκης» και επισκέφτηκε το «Red Store». 

Το πρόγραμμα δεν περιελάβανε μόνο… Ολυμπιακό αλλά και επισκέψεις στο Μουσείο της Ακρόπολης και στον Ιερό Βράχο, στο «Καλλιμάρμαρο» και στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας. Τα μέλη του συλλόγου από το Σίδνεϋ, με τον οποίο ο Ολυμπιακός έχει συνεργασία σ’ επίπεδο Σχολών από το 2012, ανανέωσαν το ραντεβού τους με τον Θρύλο για το 2018! 
 
Top