ΓΙΝΕ «ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ»
E-LEARNING ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Η  ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ  έχει δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο σεμινάριο  για την πιστοποίηση «Εκπαιδευτής Ενηλίκων»  με σκοπό την άρτια προετοιμασία των συμμετεχόντων στις εξετάσεις πιστοποίησης. Το πρόγραμμα είναι διάρκειας 150 ωρών και υλοποιείται συνδυάζοντας την εξ αποστάσεως εκπαίδευση (135 ώρες) και 2 συναντήσεις δια ζώσης (15 ώρες) εστιασμένες στη μικροδιδασκαλία, με παρουσίαση μικροδιδασκαλιών από όλους τους συμμετέχοντες.
Απευθύνεται σε :
  • Υποψήφιους εκπαιδευτές ενηλίκων, αποφοίτους ΑΕΙ, ΤΕΙ όλων των γνωστικών αντικειμένων, οι οποίοι δε διαθέτουν διδακτική εμπειρία 150 ωρών σε ενήλικες και θέλουν να επιμορφωθούν για να μπορούν να διδάσκουν το γνωστικό αντικείμενο της ειδικότητας τους σε προγράμματα μη τυπικής εκπαίδευσης και να πιστοποιήσουν την εκπαιδευτική τους επάρκεια στην εκπαίδευση ενηλίκων,
  • Επαγγελματίες όλων των κατηγοριών που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με την Εκπαίδευση Ενηλίκων σε ενδοεπιχειρησιακά σεμινάρια. 
  • Στελέχη δομών Δια Βίου Μάθησης  (ΙΕΚ, Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας, Κέντρα Δια Βίου Μάθησης κ.ά.), καθηγητές και διοικητικό προσωπικό.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν. Το πρόγραμμα υλοποιείται σε κύκλους.
Αξία συμμετοχής στο πρόγραμμα  280 ευρώ και  εξοφλείται σε δυο δόσεις. Ρωτήστε μας για τις ειδικές εκπτώσεις και τα πακέτα ομαδικών εγγραφών.
Το σεμινάριο οδηγεί στην αντίστοιχη πιστοποίηση του ΕΟΠΠΕΠ και στην πιστοποίηση «Εκπαιδευτής Ενηλίκων» σύμφωνα με το ISO 17024/2012  διαπιστευμένη από το ΕΣΥΔ.
Τόπος υλοποίησης  : Δομές ΝΕΑΣ ΓΝΩΣΗΣ , Αθήνα, Κασομούλη 108, Νέος Κόσμος
(εύκολη πρόσβαση με το μετρό, σταθμός Αγ. Ιωάννης , κόκκινη γραμμή)

Για τη συμμετοχή σας στο πρόγραμμα καλέστε στο 210 9029780, καθημερινά 9:00-21:00. Υπεύθυνες Επικοινωνίας κ. Κεφαλή Σοφία & κ. Μαθιουδάκη Μυρσίνη.


 
Top