Μπορεί να είναι ο πιο ''αχώνευτος'' ποδοσφαιριστής για πολλούς λόγω της αυταρέσκειας του και του ''ναρκισισμού'' που πολλοί του αποδίδουν όμως....Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ!Και ας διανύει τα 33 χρόνια που για αυτόν όπως λένε τα εργομετρικά είναι μόνο ..23 ετών σωματικά λόγω του τρόπου ζωής του αλλά και της γυμναστικής που καθημερινά κάνει.Σήμερα ηταν αυτός και η Ισπανία...Μια ομάδα μόνος του!!!.

Η ψυχή, το ταλέντο και η θέληση του Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν αρκετά για την Πορτογαλία, προκειμένου να αποσπάσει τον βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στην Ισπανία, στο μεγάλο ντέρμπι της 1ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου. 
Στο Σότσι οι ποδοσφαιρόφιλοι είδαν ένα επικό παιχνίδι, με τους "φούριας ρόχας" να "ισοπεδώνουν" την ομάδα του Φερνάντο Σάντος, αλλά τον Ρονάλντο να σηκώνει ανάστημα και να διαμορφώνει το τελικό 3-3. 

Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης σημείωσε χατ τρικ (4', 44', 88) και πήρε μόνος του τον βαθμό. Για την Ισπανία, που ήταν καλύτερη, σκόραραν οι Ντιέγκο Κόστα (24', 55') και Νάτσο (58').

Η εξέλιξη του μεγάλου αγώνα μέσα από το

90'+2': Σέντρα από τα αριστερά ο Ρονάλντο παίρνει την κεφαλιά και η μπάλα περνάει έξω...

90'+1: Ο Κουαρέσμα ελίσσεται και με αλλεπάλληες προσποιήσεις φτάνει σε θέση για γκολ όμως ο Ράμος με προβολή αυτοθυσίας διώχνει

90': Τέσσερα τα λεπτά των καθυστερήσεων για ένα ματς που δεν θα θέλαμε να τελειώσει ποτέ

Τηλεκατευθυνόμενη εκτέλεση από τον Ρονάλντο και άγαλμα ο Ντε Χέα...

87' ΓΚΟΟΟΟΛ: Απίθανος Ρονάλντο! Απίστευτη εκτέλεση φάουλ και 3-3!!!!
 
Top