Όπως φαίνεται εκεί στην Κουμουνδούρου εκτός του ότι δεν έχουν καταλάβει τι γίνεται γενικώς στην Ελλάδα, τρανό παράδειγμα οι δηλώσεις Σκουρλέτη και λοιπών, δεν έχουν καταλάβει επίσης τι γίνεται και στους Δήμους της χώρας.
Ξαφνικά το Σαββατοκύριακο εμφανίστηκε ως δια μαγείας υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για τον Δήμο του Πειραιά μετά την αποτυχημένη προσπάθεια να δώσουν το χρίσμα στον Πέτρο Κόκκαλη. Αν όντως υπήρχε προσπάθεια……
Οι απόψεις που όπως φαίνονται ότι επικράτησαν στον ΣΥΡΙΖΑ για την υποψηφιότητα Μπελαβίλα κάνουν λόγο για προσπάθεια καταστροφολογίας ενάντια στον Γιάννη Μώραλη και φυσικά προς τον Βαγγέλη Μαρινάκη.
Επειδή όμως η Κουμουνδούρου είναι χιλιόμετρα μακρυά από τον Πειραιά δεν καταλαβαίνουν οι οργανωτές της καταστροφολογίας ότι δεν μπορείς να χτυπήσεις τον Ολυμπιακό και μάλιστα μέσα στο σπίτι του, ειδικά με τον τρόπο που προσπαθούν.
Ένα είναι σίγουρο και ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους όλοι. Ο Μώραλης, ο οποίος σημειωτέον δεν έχει προσφέρει απολύτως τίποτα στον Πειραιά, όπως άλλωστε και όλοι οι προηγούμενοι Δήμαρχοι του, θα βγει άνετα ξανά Δήμαρχος μόνο και μόνο ως αντίδραση του κόσμου απέναντι στην καταστροφική πολιτική του Τσιπρα και του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο μόνος τρόπος,τον οποίο φυσικά δεν τον βλέπουμε με τίποτα να βγαίνει, έτσι ώστε να μην βγει πρώτος με συντριπτικά αποτελέσματα ο Γιάννης Μώραλης, είναι να βρει η ΝΔ έναν υποψήφιο που θα πείσει και θα συσπειρώσει.
Απίθανο βέβαια να συμβεί ειδικά αν σκεφτούμε μάλιστα ότι έκαναν αποδεκτή την «αυτοπρόταση» του Βασίλη Κορκίδη ο οποίος και ανύπαρκτος είναι στον Πειραιά και γενικώς ανεπαρκής. Για να καταλάβετε όσοι δεν ξέρετε τι εννοούμε, είναι ο ίδιος Κορκίδης, ο οποίος είχε κάνει πρόταση σε σύσκεψη για την κρουαζιέρα να κατεβαίνουν οι έμποροι με νταούλια και λουλούδια να υποδέχονται τους τουρίστες που θα αποβιβάζονταν από τα κρουαζιερόπλοια για να μπουν στα πούλμαν και να πάνε στην Ακρόπολη!!
Το συμπέρασμα είναι ένα και απλό.Εάν η ΝΔ δεν στηρίξει άλλον υποψήφιο, κάποιον πραγματικά σοβαρό που συσπειρώσει τον κόσμο , ο ΣΥΡΙΖΑ και ο καθηγητής Μπελαβίλας θα υποστεί ιστορικής διάστασης ήττα από τον σημερινό δήμαρχο Πειραιά
Εκτός, το τονίζουμε εκτός, αν ο ΣΥΡΙΖΑ βρει έναν «άλλο τρόπο» για να «χτυπήσει» τον Μαρινάκη γιατί γι’ αυτόν γίνεται όλη η φασαρία…….
Πάντως το μόνο που θα είναι ενδιαφέρον στις φετινές εκλογές στον Πειραιά θα είναι οι ύβρεις που θα ακούγονται δεξιά και αριστερά. Για τον Πειραιά μην περιμένετε τίποτα, δεν έγινε τίποτα τόσα χρόνια θα γίνει τώρα;;;
 
Top