Ποιο είναι το προφίλ του 50χρονου επιχειρηματία Ν.Μ. που έπεσε θύμα απαγωγής στον Πειραιά;

Η απαγωγή επιχειρηματία στον Πειραιά έγινε στις 09:00 το πρωί σε πολυσύχναστο σημείο του Πειραιά.


Τέσσερις άνδρες με ρούχα που είχαν διακριτικά της ΕΚΑΜ πλησίασαν και ακινητοποίησαν τον επιχειρηματία. Οι απαγωγείς ανάγκασαν το θύμα να τους ακολουθήσει, τον έβαλαν σε ένα αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του fimes.gr, ο εν λόγω επιχειρηματίας Ν.Μ. είναι πολύ γνωστό όνομα στον Πειραιά, αφού η οικογένειά του δραστηριοποιείται στον εφοδιασμό πλοίων από το 1975, ενώ είναι και πρόεδρος συλλόγου στον Πειραιά.

Οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα και ιδιαίτερα ότι έχει να κάνει με τις επαγγελματικές δραστηριότητες του επιχειρηματία.


Ο επιχειρηματίας Ν.Μ. εισάγει τουλάχιστον 3.000 είδη (ποτά, αναψυκτικά, μπύρες, καπνικά και τυποποιημένα είδη διατροφής) από τρίτες χώρες και άλλα κράτη μέλη με σκοπό την εξαγωγή τους ή τον εφοδιασμό πλοίων ή τη διάθεσή τους σε χονδρέμπορους ποτών – πρατήρια κ.τ.λ. στο εσωτερικό της χώρας. Είναι επίσης αποκλειστικός διανομέας σε πολλά επώνυμα ποτά.

Η μητέρα του επιχειρηματία προσπαθεί από το πρωί να επικοινωνήσει μαζί του, ωστόσο, το κινητό του είναι κλειστό.

Στο κατάστημά του δεν πήγε ποτέ και οι Αρχές εκτιμούν ότι ίσως να έχουν να κάνουν με αρπαγή του επιχειρηματία.

Επιπλέον πληροφορίες λένε ότι ο επιχειρηματίας Ν.Μ. στον Πειραιά είναι και ιδιοκτήτης μεγάλης κάβας ποτών στον Πειραιά, ο οποίος ζει στην περιοχή μαζί με τη μητέρα του.

Ποιος είναι ο επιχειρηματίας Ν.Μ. όνομα φωτιά

Ο επιχειρηματίας είναι εισαγωγέας αφορολόγητων ειδών και εφοδιάζει κυρίως ξένες πρεσβείες στην Αθήνα.

Ο Ν.Μ. είναι πολύ γνωστός στον Πειραιά καθώς είναι μέλος πασίγνωστης οικογένειας που δραστηριοποιείται στο εμπόριο από το 1975.



Έχει μάλιστα το ίδιο ονοματεπώνυμο, λόγω συγγένειας, με άλλον πασίγνωστο εισαγωγέα ποτών που εφοδιάζει μεγάλες ναυτιλιακές εταιρείες.

Ο Ν.Μ. είναι 50 ετών, παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο το περιστατικό να σχετίζεται με προσωπικές διαφορές του θύματος με τους δράστες.
 
Top