Είναι πλούσιοι και οι περισσότεροι διάσημοι,αποφασισμένοι να κάνουν τις ομάδες τους να πρωταγωνιστήσουν με σκοπό φυσικά το κέρδος,αφού οι ''πρωτιές'' φέρνουν η καλύτερα σέρνουν πίσω τους εκατομμύρια δολάρια.
Από αυτούς, πέντε είναι ιδιοκτήτες συλλόγων της Premier League, δύο είναι σε ιταλικές ομάδες, δύο σε αμερικανικούς συλλόγους και ένας σε γαλλικό σύλλογο.
Η πρώτη θέση ανήκει στον Ντίτριχ Μάτεσιτς, ιδιοκτήτη των Ρεντ Μπουλς της Νέας Υόρκης, ο οποίος μπορεί να «υπερηφανεύεται» για περιουσία ύψους 17,8 δισεκατομμυρίων λιρών. Συνιδρυτής της εταιρείας ενεργειακών ποτών Red Bull, ο Μάτεσιτς ασχολείται ενεργά με πολλά αθλήματα.
Δεύτερος είναι ο Σεϊχης Μανσούρ, ιδιοκτήτης της Μάντσεστερ Σίτι, με περιουσιακά στοιχεία 17 δισ λίρες. Στην τρίτη θέση του βάθρου, είναι η οικογένεια Ανιέλι, ιδιοκτήτρια της Γιουβέντους. Με περιουσιακά στοιχεία αξίας περίπου 10,4 δισεκατομμυρίων λιρών, η οικογένεια Agnelli είναι η μεγαλύτερη «αθλητική δυναστεία» στην Ιταλία.
Στην μέση της κατάταξης βρίσκεται ο Ρομάν Αμπράμοβιτς της Τσέλσι (8,3 δισ), έκτος είναι, ένας άλλος ιδιοκτήτης από την Premier League, ο Σταν Κρένκε της Άρσεναλ (6,4 δισ), και έβδομος ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί της Παρί ΣΖ με 6,2 δισ. λίρες.
Στην όγδοη θέση, βρίσκεται ο Σαχίντ Καν της Φούλαμ, με περιουσία 5.4 δισεκατομμυρίων, πίσω του είναι ο Ζαν Τσιντόγκ, ιδρυτής του Suning.com. Μέσω του ομίλου Suning Holdings, ανέλαβε -το 2016 την πλειοψηφία της Ίντερ. Τα στοιχεία της περιουσίας του ενεργητικού υπολογίζονται από την Mirror σε 5,2 δισ. λίρες.
Την δεκάδα κλείνει ο Τζό Λιούις, ένας από τους πλουσιότερους άνδρες στο Ηνωμένο Βασίλειο, ιδιοκτήτης της Τότεναμ. Με περιουσιακά στοιχεία ύψους 3,8 δισεκατομμυρίων λιρών, ο Λιούις χρηματοδότησε πρόσφατα την κατασκευή του νέου σταδίου της Τότεναμ, ενός έργου αξίας 800 εκατομμυρίων λιρών.