Συνέντευξη του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου Κορυδαλλού με τον Συνδυασμό " Ένα Βήμα Μπροστά", κ. Γιώργου Στιβακτάκη1) Γιατί αποφασίσατε να είστε υποψήφιος 

Ποτέ δεν είχα βλέψεις για θέση στην τοπική αυτοδιοίκηση, πίστευα ότι… «όλοι είναι ίδιοι», δεν με συγκινούσε η ιδέα μέχρι που μου έγινε η πρόταση από τον κύριο Χουρσαλά, τον φίλο Νίκο! Στο πρόσωπό του είδα την καθαρότητα και την ειλικρίνεια και σε συνδυασμό με το ότι τον γνωρίζω σαν άτομο αλλά και σαν  ενεργό «αυτοδιοικητικό»… είπα ότι θα προσφέρω με όποιο τρόπο μπορώ στην επιτυχία του!!

2) Πως κρίνετε τη διοίκηση Κασιμάτη; 

Σαν δημότης Κορυδαλλού, βιώνω τη στασιμότητα σε όλα τα επίπεδα, η απερχόμενη Δημοτική αρχή διεκδικεί την ψήφο του Κορυδαλλιώτη  και της Κορυδαλλιώτισσας, παρουσιάζοντας μακέτες… Δεν μπορώ να κρίνω τις μακέτες αλλά σας υπόσχομαι να κρίνω τα έργα της πρώτης θητείας του Ν.Χουρσαλά ως Δήμαρχος Κορυδαλλού. 

3) Για εσάς ποιο είναι το μεγαλύτερο τοπικό πρόβλημα: 

Όσο κι αν ακουστεί περίεργο, το μεγαλύτερο τοπικό πρόβλημα στο Δήμο μας… δεν έχει παρουσιαστεί ακόμη!!  Δεν είναι άλλο από την έλλειψη χώρων στάθμευσης οι οποίες θα είναι ικανές να εξυπηρετήσουν τους χρήστες του Μετρό, όταν αυτό ξεκινήσει να λειτουργεί.  

4) Πείτε μας 3 λόγους ώστε ένας δημότης Κορυδαλλού να επιλέξει τον συνδυασμό του Νίκου Χουρσαλά ; 

 Α. Είμαστε έτοιμοι να ακούσουμε ιδέες,
 Β. Είμαστε πρόθυμοι να υιοθετήσουμε “καλές πρακτικές”,
 Γ. Είμαστε ώριμοι να ενώσουμε δυνάμεις και γενιές, αλλά κυρίως να διεκδικήσουμε την ΑΝΑΝΕΩΣΗ σε πρόσωπα, κουλτούρα και αντιλήψεις!

5) Πείτε μας 3 λόγους ώστε ο ίδιος δημότης να βάλει σταυρό προτίμησης στον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Στιβακτάκη; 

Α. Είναι καθαρό πρόσωπο 
Β. Έχει καινοτόμες ιδέες 
Γ. Είναι ειλικρινής και τολμά!

6) Αυτοδιοίκηση με η χωρίς κόμματα: 

  Όλο διαμαρτυρόμαστε για την  κατάντια στην οποία έχει περιέλθει η πόλη μας, ξεχνώντας ότι  και οι αυτοδιοικητικοί μας εκπρόσωποι είναι αιρετοί και όχι δοτοί. Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε ψηφίσει με πρώτο γνώμονα την κομματική μας ταυτότητα  παρά τις δηλώσεις περί αντιθέτου. Για ακόμα μία φορά θα είμαστε οι επιλογές μας για τις οποίες όμως δεν θα έχουμε την πολυτέλεια να μετανιώσουμε. Απαιτούνται πολλές υπερβάσεις του εγώ μας, πάνω από προσωπικές φιλοδοξίες, πάνω από κομματικές επιταγές και συγγενικές υποχρεώσεις για να μπορέσουμε να βγάλουμε τον τόπο αυτόν από το τέλμα.
Η πόλη μας, δεν χρειάζεται απλούς διαχειριστές και εκλεγμένους που θα προκύψουν από αποτέλεσμα συνδιαλλαγής. Ναι λοιπόν στον  ανεξάρτητο συνδυασμό «Κορυδαλλός-ένα βήμα μπροστά» με επικεφαλής τον Νίκο Χουρσαλά. 

7) Τι σημαίνει για εσάς η εκλογή σας στο νέο δημοτικό, κρίσιμο συμβούλιο;

Θέλω να συνδέσω την εκλογή μου με επιτυχημένο έργο που θα καλυτερεύσει την καθημερινότητα των συμπολιτών μου σε όλα τα επίπεδα. 

8) Σε περίπτωση που εκλεγείτε, σε ποιους τομείς θα επικεντρώσετε το ενδιαφέρον σας; 

Μπορώ να προσφέρω σε όποιον τομέα κληθώ από τον Δήμαρχο να τον συνδράμω με πολλή  όρεξη, απεριόριστο  μεράκι  τάσσομαι στο πλευρό του ως απλός στρατιώτης!

9) Σε περίπτωση που δεν εκλεγεί ο Νίκος Χουρσαλάς δήμαρχος, αλλά εσείς εκλεγείτε δημοτικός σύμβουλος. Θα συνεργαστείτε με αυτόν που θα εκλεγεί δήμαρχος; Ποια τα κριτήρια που θα θέσετε;

Οι αποφάσεις που θα παρθούν στο δημοτικό συμβούλιο, τουλάχιστον όσο έχει να κάνει με το πρόσωπό μου, θα έχουν πάντα γνώμονα το συμφέρον του Δήμου και των δημοτών του. Όπως προείπα,  αφήνουμε στο σπίτι τις κομματικές ταυτότητες και τις προσωπικές φιλοδοξίες  και σηκώνουμε τα μανίκια για να δουλέψουμε. Είμαστε έτοιμοι να σπάσουμε αυγά και  όλα όσα λέμε να μην  παραμείνουν σε θεωρητικό επίπεδο.

10) Τι μήνυμα θέλεις να μεταφέρεις στους συνδημότες σου; 

Δεν υπάρχουν «αντίπαλοι» μετά τις 26 Μάη.. όλοι μαζί θα φτιάξουμε τον Κορυδαλλό που μας αξίζει!


Συνέντευξη του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου Κορυδαλλού με τον Συνδυασμό " Ένα Βήμα Μπροστά", κ. Γιώργου Στιβακτάκη




ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΙΒΑΚΤΑΚΗΣ

Ο Γιώργος γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης στις 22 Δεκεμβρίου του 1972 και είναι το πρώτο παιδί πολύτεκνης οικογένειας καθώς διαθέτει 3 αδέρφια.
Στην Κρήτη αποφοίτησε από την Σχολή Τουριστικών
Επαγγελμάτων και εργάστηκε ως μάγειρας σε
ξενοδοχειακές επιχειρήσεις. Από το 1997 κατοικεί στον Κορυδαλλό.
Είναι παντρεμένος και έχει μία κόρη που είναι μαθήτρια λυκείου.
Το 2000 διορίστηκε ως Εξωτερικός Φρουρός του Καταστήματος Κράτησης Κορυδαλλού και από τη θέση αυτή ανέπτυξε έντονη συνδικαλιστική δράση. Σήμερα είναι εκλεγμένος Πρόεδρος στο Σωματείο των εργαζομένων στην Εξωτερική Φρουρά Κορυδαλλού και Γενικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης.


 
Top