Με εντονες διαμαρτυρίες σημαδεύτηκε η επίσκεψη του πρωθυπουργού στο νησί της Σαντορίνης, όπου πραγματοποίησε συνέντευξη Τυπου, για το άνοιγμα του τουρισμού.
Εξω από το...ξενοδοχείο, συγκεντρώθηκαν εργαζόμενοι από το Συνδικάτο Τουρισμού - Επισιτισμού Θήρας, για να εκφράσουν την αγωνία τους, εν μέσω της κρίσης που ήδη έχει δημιουργήσει η πανδημία του κορονοϊού.





Οι συγκεντρωμένοι εξέφρασαν με πανό ερωτήματα όπως «Έναρξη ή λήξη του τουρισμού;», υποστήριξαν πως «Ο ορατός είναι ο καπιταλισμός» και έστειλαν το μήνυμα πως «Δε θα πληρώσει ξανά ο λαός».






Κατά τη συνάντησή του με τοπικούς φορείς, ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι "θα διαχειριστούμε το άνοιγμα του τουρισμού με ασφάλεια", σημειώνοντας ότι τη φετινή χρονιά «φιλοδοξούμε να έχουμε ένα μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς από μια πολύ μικρότερη πίτα».


«Αν σήμερα μπορούμε να κάνουμε τα πρώτα διστακτικά βήματα για να προσελκύσουμε επισκέπτες το κάνουμε ακριβώς επειδή η χώρα θεωρείται ως ένας ασφαλής προορισμός. Αυτή την ασφάλεια οφείλουμε να τη διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού», πρόσθεσε...

 
Top