Μετά από τα αποτελέσματα των επιλογών του Μητσοτάκη, σήμερα οι Αθηναίοι και οι επισκέπτες της πρωτεύουσας είχαν την ευκαιρία να βιώσουν και τα αποτελέσματα των επιλογών ενός άλλου εκλεγμένου γόνου της οικογένειας, του Δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη.

Η πιλοτική εφαρμογή του «Μεγάλου Περιπάτου» στην Αθήνα εξελίχθηκε σε ένα τεράστιο φιάσκο, καθώς οι εργαζόμενοι που έπρεπε να περάσουν από το κέντρο της πόλης αναγκάστηκαν να μείνουν ακινητοποιημένοι για ώρες λόγω της μείωσης των λωρίδων σε κεντρικούς οδικούς άξονες της πρωτεύουσας.

Η αποθέωση του Κώστα Μπακογιάννη από τους οδηγούς και τους χρήστες στα social media ήταν αναμενόμενη.



Γιατί γκρινιάζετε; Δε χρειάζεται να περνάτε απ' την . Μπορείτε να πάτε από Εθνική, από παραλιακή, από περιφερειακή Κατεχάκη. Τόσους δρόμους έχει η Αθήνα. Εκεί εσείς να περάσετε, γιά να έχει κίνηση, και να δυσφημίσετε το γόνο της Οικογένειας.

34 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Οι ανοησίες με την Πανεπιστημίου του κ @KBakoyannis ταλαιπωρούν τη μισή Αθήνα. Ποιος ανόητος σκέφτηκε, την εποχή που οι περισσότεροι αποφεύγουν τα μμμ, να κλείσει δρόμους;

31 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Εν τω μεταξύ, ειδικά η έχει τα μεγαλύτερα πεζοδρόμια στην Αθήνα! Ποιο το νόημα να αυξηθεί ο χώρος; Ας πεζοδρομουσαν για αρχή τη Μητροπόλεως προκειμένου να ανέβαινε εμπορικά και ο δρόμος...

16 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Στη Συγγρού σήμερα το πρωί ο Ντορογιός έφαγε μεγαλύτερο βρίσιμο από όσο έχουν φάει και τα 2857 κρατικοδίαιτα μέλη της οικογενείας από το 1930 μέχρι τώρα.

25 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Μπακογιάννη ιδού ο περίπατος σου!
Όντως παρκάρεις στον Άγιο Σωστή (Συγγρου) και ...περπατάς με τα πόδια!!!!

Προβολή εικόνας στο Twitter

Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Tsilomelo

Λίγα νεύρα είχαν οι Αθηναίοι μετά απο 2 μήνες καραντίνα, ζέστη, μάσκες, εργασιακά κλπ, βάλτε τους να κάνουν και 2 ώρες μέσα στο αυτοκίνητο, φέρτε και καμια εκατοστή κρούσματα και όλα κομπλέ

18 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Να χεις ψηφίσει Μπακογιάννη και να είσαι μπλοκαρισμένος στην για ώρες, ακούγοντας Σκάι στο ράδιο να μιλάει για έργο πνοής. Αξία ανεκτίμητη.

Δείτε άλλα Tweet του χρήστη newhorizon

Έστειλα μήνυμα σε ένα φίλο που δουλεύει στο κέντρο και ψήφισε ΝΔ. Τι έγινε, του λέω, πώς σου φαίνεται ο ;
Απάντηση: Μη μου μιλάς. Θα τα πούμε άλλη στιγμή για τον παλιομαλάκα.

Δείτε άλλα Tweet του χρήστη sitarcos
 
Top